Instalatiile electrice cu curent ridicat aflate in casa acopera toate prizele si lampile, precum si conductele firele care le alimenteaza. Fiecare instalatie este alimentata de la panoul electric care este de obicei instalat in subsol. Lucram atat la instalatii noi, cat si la renovari. Intervenim si dupa o verificare periodica a conformitatii.

 

Proiectare instalatii electrice - ce sunt instalatiile

Termenul de instalatii cu curent redus se refera la toate instalatiile de cablare a retelelor de telefonie si de calcul, pentru sectorul privat si pentru profesionisti.

Din nefericire, se intampla ca exista defectiuni la instalatiile electrice, de aceea serviciul nostru de defalcare va pune la dispozitie toate cunostintele sale pentru a veni cat mai curand posibil pentru a va repara instalatiile.

Intretinerea buna a tuturor instalatiilor evita adesea surprize neplacute. Pentru a evita defectiunile neplacute, venim cu placere sa verificam si, daca este necesar, sa efectuam unele lucrari de intretinere.

A trai intr-un habitat sanatos, pastrand in acelasi timp sanatatea mediului, este una dintre preocuparile actuale majore si o adevarata provocare pentru anii urmatori. In acest context, instalatia electrica individuala trebuie sa joace un rol major in controlul energiei, dar si in combaterea poluarii electromagnetice. Comutatorul Bio este un dispozitiv care va deconecteaza automat instalatiile atunci cand niciun receptor nu are nevoie de electricitate.

Suntem autorizati sa efectuam toate verificarile.

Acesta este un audit pe care il efectuam cu privire la instalatiile in curs si la sfarsitul lucrarilor pe care le facem. Apoi, furnizam raportul de siguranta proprietarului cladirii si furnizorului de energie electrica. Acest audit face parte din mandatul nostru si nu genereaza costuri suplimentare.

Verificarea de acceptare este efectuata de un organism independent de inspectie in termen de sase luni de la primirea instalatiilor electrice. Acest control nu este solicitat pentru case, deoarece periodicitatea lor de control este de 20 de ani. Aceasta lucrare este in detrimentul proprietarului cladirii.

La cererea furnizorului de energie electrica la fiecare 5 ani, 10 ani sau 20 de ani, proprietarul instalatiilor electrice trebuie sa mandateze o persoana sau o companie care detine o autorizatie de control pentru a efectua un audit al instalatiilor sale. Daca instalatiile sunt in stare buna si sunt in siguranta, controlorul furnizeaza un raport de siguranta proprietarului si furnizorului de energie electrica. In caz contrar, este scris un raport de defectiune si un instalator electric trebuie sa restaureze instalatiile in stare buna.

Oferim cu placere serviciile descrise mai jos.

Este intotdeauna mai usor sa ai o estimare a costurilor generate de munca. De aceea suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a discuta despre cea mai buna solutie pentru a veni in intampinarea dorintelor dvs. si a face o citare pentru realizarea acestora.

Nu este intotdeauna usor de stiut daca consumam prea multa electricitate si care sunt receptoarele care consuma energie. Putem realiza o estimare a consumului aproximativ al instalatiilor dvs. si daca exista posibilitatea reducerii consumului dvs. de electricitate, va vom propune o solutie adaptata instalatiei dumneavoastra.