Instalatiile termice ne ofera un confort zilnic pentru ca regleaza temperatura in cladirile noastre. In contextul grijii fata de mediu si pentru a asigura siguranta ocupantilor, consumul de energie si functionarea sistemelor de incalzire (cazane, aer conditionat ...) trebuie sa fie inspectate si optimizate periodic.

 

Proiectare instalatii termice - informatii utile

Doua decrete din 9 iunie 2009 abroga si inlocuiesc decretul 98-833 privind eficienta energetica a instalatiilor de incalzire (intretinere, controale periodice, controlul emisiilor atmosferice)

- Intretinerea obligatorie a cazanelor cu puteri intre 4 si 400 KW

- Controlul periodic al performantei energetice si al emisiilor atmosferice ale cazanelor cu putere cuprinsa intre 400 KW si 20 MW (Ordinul din 2 octombrie 2009).

Firma noastra va ajuta sa verificati conformitatea instalatiilor dvs. termice pe tot parcursul ciclului lor de viata.

In verificarea tehnica de proiectare si constructie intra urmatoarele instalatii: aer conditionat, caldura si frig, retele fluide, boilere, incalzitoare, co-generatoare, gaz si instalatii incalzire.

Controlul tehnic in timpul fazei de operare:

- Verificari periodice de reglementare a starii de intretinere si a sigurantei instalatiilor

- Verificarea dispozitivelor colective de siguranta VMC gaz

- Verificari operationale ale instalatiilor de alimentare cu combustibil

- Verificari operationale ale sistemelor de incalzire, de manipulare si ventilatie

- Inspectia periodica a performantei energetice si a emisiilor atmosferice ale cazanelor

Sfaturi si asistenta tehnica

Expertii nostri au o cunoastere perfecta a reglementarilor si a aplicatiilor acestora.

Expertiza tehnica

Echipa noastra acopera o gama foarte larga de domenii tehnice. Beneficiati de un partener unic, capabil sa efectueze si sa monitorizeze toate verificarile dvs. periodice.

Instrumente dedicate

Realizam rapoarte si oferim rapoarte sintetice, simple, usor de citit si disponibile la scurt timp dupa verificarea echipamentului de ridicare, lifturi, vase sub presiune, masini, usi, caldura cladirii, sisteme de incendiu, etc.

Urmariti progresul interventiilor noastre, accesati toate rapoartele dvs. online, vizualizati observatiile intr-un singur clic si gestionati cu usurinta actiunile corective.