Inainte de a instala un sistem de ventilare va punem la dispozitie simulari ale sistemului pentru ca acesta sa functioneze in mod corespunzator. In cele ce urmeaza va prezentam tot ce trebuie sa stiti despre sistemele de ventilatie.

Realizam proiectarea sistemului de tratare a apei potabile pentru furnizarea apei in cladiri comerciale si industriale si sisteme mici de apa potabila, care sunt echipate cu propriile lor lucrari de captare. Echipa noastra de inginerie efectueaza proiectarea si evaluarea  nevoilor de apa pentru proiectul dumneavoastra si identificarea problemelor care urmeaza sa fie acoperite. 

Consecintele unui incendiu pot fi imense deoarece ameninta siguranta oamenilor si proprietatea unei cladiri. Daunele pot fi limitate daca interveniti cat mai repede posibil. Un sistem de aspersoare ajuta la controlul raspandirii focului si fumului intr-o cladire.

Aerul conditionat este tehnica care consta in modificarea, controlul si reglarea conditiilor climatice (temperatura, umiditate, praf, etc.) ale camerei din motive de confort (automobile, birouri, case individuale) sau din motive tehnice (laboratoare medicale, spatii de productie a componentelor electronice, teatre de operatii, sali de calculatoare etc.).

Exista doua tipuri principale de ventilatie mecanica controlata (VMC):

  • sisteme simple de curgere, care inca echipeaza 95% din cladirile noi. Aerul "nou" intra in camera  in asa-numitele incaperi uscate (camera de zi, dormitoare, birou) si tranziteaza prin deschideri de transfer catre camerele umede (bucatarie, baie, WC), unde este aspirat prin orificiile de extractie conectate la conducte catre grupul de motoare si este respins spre exterior.

La proiectarea unui sistem de alimentare cu apa potabila, trebuie acordata cea mai mare prioritate mentinerii calitatii apei distribuite. In aceasta logica, apararea impotriva incendiilor este doar un obiectiv complementar al sistemelor de apa potabila. Intr-adevar, supra-dimensionarea tevilor secundare este susceptibila sa provoace o circulatie slaba a apei in distributia normala (excluzand focul) si, de asemenea, duce la cheltuieli excesive pentru comunitati, in special in zonele rurale unde Serviciile de incendiu depasesc cu mult consumul normal.

Instalatiile termice ne ofera un confort zilnic pentru ca regleaza temperatura in cladirile noastre. In contextul grijii fata de mediu si pentru a asigura siguranta ocupantilor, consumul de energie si functionarea sistemelor de incalzire (cazane, aer conditionat ...) trebuie sa fie inspectate si optimizate periodic.

Exista in principal 3 tipuri de gaze de esapament pentru un cazan pe gaz, alt tip de combustibil sau chiar pelete de lemn, in functie de tipul de echipament conectat.

Aparatele tip "B" care extrag aerul de ardere din interiorul cladirii si care au:

  • o evacuare in tiraj natural (sau numit "horn")
  • o evacuare pe VMC Gaz (ventilatie mecanica controlata cu gaz), numai pentru cazanele pe gaz

Fiecare casa decenta si moderna trebuie sa ofere ocupantilor sai toate posibilitatile de a trai cu o anumita usurinta, fara nici o constrangere fizica, materiala sau psihologica, dar in mod liber. Toata lumea va putea sa aiba o existenta pasnica si ordonata.

Cum se poate proiecta intr-adevar o locuinta fara apa calda menajera? Ar fi ceva inadmisibil!

Curentul slab este numit astfel incat sa desemneze curentii care circula pe canalele de comunicare, cum ar fi telefonia, automatizarile, automatizarea casei, alarma, acestia fiind curenti foarte slabi de ordinul microamperilor. Curentul slab este opus curentului puternic care il transporta, energia electrica care trebuie transformata in iluminat, incalzire sau putere. Curentul puternic, spre deosebire de curentul slab, se afla intre cateva sute milliamperi si cativa kiloamperi.

Cand privim imaginea unui oras, vedem dintr-o privire ca acesta este alcatuit din diferite tipuri de cladiri. Cele mai multe dintre acestea sunt cladiri rezidentiale si de birouri (unele includ, de asemenea, magazine sau locuinte temporare de inchiriere - asa-numitele "cladiri mixte"), scoli, sala de spectacole, facilitati sportive , spitale si fabrici.

Vara este anotimpul cu cele mai multe furtuni insotite in cele mai multe cazuri de fulgere si trasnete. In ciuda maretiei acestui specacol de lumina si sunet trasnetele pot sa genereze daune majore. Va recomandam sa va protejati viata, casa si bunurile instaland un paratrasnet eficient.

Nu putem sa prevenim ca fulgerele sa nu loveasca locuinta dar putem diminua efectele devastatoare cu ajutorul unui sistem cat mai eficient de protectie impotriva trasnetelor.

Instalatiile electrice cu curent ridicat aflate in casa acopera toate prizele si lampile, precum si conductele firele care le alimenteaza. Fiecare instalatie este alimentata de la panoul electric care este de obicei instalat in subsol. Lucram atat la instalatii noi, cat si la renovari. Intervenim si dupa o verificare periodica a conformitatii.

Un electrician lucreaza pe proiecte comerciale, rezidentiale, agricole si industriale. Exista o relatie directa intre natura si calitatea produsului solicitat si plata efectuata de client. Prin urmare, electricianul are o responsabilitate continua de a lucra profesional pentru a indeplini cerintele clientului si, astfel, pentru a mentine si dezvolta afacerea. Instalatia electrica este strans asociata cu alte parti ale industriei constructiilor si cu numeroasele produse care o sustin, in mod normal in scopuri comerciale.

Tratarea apelor uzate a fost dezvoltata datorita cunostintelor si experientei statiilor de alimentare cu apa potabila. Se planifica utilizarea apei de epurare pentru furnizarea de apa potabila oraselor tropicale sau subtropicale cu resurse de apa foarte scazute.